Produkter - Fiskeförsäljning


Du kan köpa färsk fisk hos oss året runt. På sommaren, under jul, nyår och påsk köper ni den i vår försäljningsstuga. Övrig tid kan ni köpa den direkt från vårt renseri eller från fiskvagnen. Tänk bara på att det är en livsmedelslokal och att ni inte beträder den helt utan att försäljningen sker i dörren.


Har ni några speciella önskemål får ni gärna ringa innan ni kommer för att försäkra er om att vi har det ni söker och att vi är på plats.


Vi kan utan problem ta emot större beställningar, till exempelvis släktmiddagen eller bröllopet. Vi säljer även direkt till restauranger.


Vi kan även ta emot beställningar där flera har gått ihop och gjort en gemensam order.  Tex. på ett företag. Det kan finnas möjlighet att ordna ett lite bättre pris då. Ring eller mejla så får ni vårat beställningsdokument.


Öppettider hittar du här >>


Eller Ring oss: 0660-223340 eller 070-522 33 41 Vad vi frestar med:

Regnbågslax:

Färsk  

varmrökt 

Pepparrökt

Kallrökt

Gravad

Gravadkallrökt

Gravadvarmrökt 


Rökt Sik 

Strömming


Nyhet!

Filéer med peppar Västerbottensost och chili. Mycket saftig och smakrik, mycket god!Regnbågslax - (Oncorhynchus mykiss)


Regnbågslaxen är en stillahavslax som är ganska lik öring men har ett rödaktigt band längs sidorna och dessutom är dess fenor prickiga.


Vår regnbågslax odlas i djupt klart havsvatten som ständigt kvalitetskontrolleras. Vår fisk kontrolleras av fiskhälsan flera gånger per år genom deras kontrollprogram. 


Fisken når högsta kvalitet och smak genom att de får gå i vårt klara havsvatten.